Schminken, tattoo, ballon

Wie wil er nu niet even in de huid van een gevaarlijke tijger, lief poesje, spiderman, monster of knappe prins kruipen. Geef je een feestje voor je kind, ga je trouwen of ben je zelf jarig? De reden voor het feest maakt niet uit, als het feest maar goed is! En die zekerheid heb je als je professionele mensen vraagt om het feest kleur te geven! Colours4kids schminkt kinderen, maar ook volwassenen in het thema of in wat ze maar willen. Uiteraard wordt er met professionele materialen gewerkt en goed op de hygiëne gelet.

Onze schmink is op waterbasis. Deze schmink is weer gemakkelijk te verwijderen met koud water en zeep. Tijdelijke glittertattoo’s worden aanbracht met een speciale huidlijm en cosmetische glitters. Deze glitters bevatten GEEN metaal- en glasdeeltjes en zijn dus veilig voor huid en ogen. Een glittertattoo blijft een paar dagen zitten maar kan desgewenst verwijderd worden. 

Prijzen zijn op aanvraag, schminken, glittertattoo en ballon modelleren.  Ook div. combinatie mogelijkheden.

*Voor opdrachten op zondag wordt een toeslag van 25% op het uurtarief berekend. Ook wanneer een opdracht plaats vindt tussen 20.00 en 8.00 uur geldt deze toeslag. Op nationale feestdagen geldt een toeslag van 100% op de normale prijzen.

*Bij temperaturen onder de 15 graden schminkt Colours4kids niet buiten.

*Bij warm weer dient de opdrachtgever te zorgen voor een plek waar schaduw geboden is.

*Een boeking is pas definitief als Colours4kids deze per e-mail heeft bevestigd. Combinatie mogelijkheden per uur per persoon (min. 2 uur):

*Voor grote opdrachten is het mogelijk meerdere schminksters, tattoo-artiesten, ballonvouwers in te huren.