Promotie verhuur

Wilt u ook een attractie geheel in uw huisstijl? Colours4kids verhuurt het. Wij dragen zorg voor een unieke aankleding waarmee u op passende wijze alle aandacht trekt op uw evenement. Mocht u speciale wensen hebben……neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Aangezien wij totaalpakketten leveren van idee tot uitvoering bent u bij ons in 1x aan het juiste adres.

Wervelwindcabine.

De Wervelwindcabine is een uniek en spectaculair item! Deelnemers kunnen plaatsnemen in een doorzichtige cabine waarvan de achterzijde is voorzien van een Banner. Deze Banner kan ook voorzien worden van uw eigen thema. Als er wind in de cabine wordt geblazen dwarrelen er honderden briefjes rond. Ook deze briefjes kunnen aangepast worden aan uw wens. Het is natuurlijk de kunst om zoveel mogelijk briefjes, of juist dat afwijkende briefje, te vangen, maar dat brengt een hele uitdaging met zich mee. De Wervelwindcabine is geschikt voor binnen en buiten evenementen en is ook erg sterk op beurzen.

Disco springkussen

Met het Rabobank Disco Springkussen is het feest compleet. Het springkussen is aan de binnenzijde voorzien van echte discoverlichting en een geluidsinstallatie. Dit Rabobank Disco Springkussen is dus eigenlijk een mobiele discotheek. Kinderen vinden het fantastisch. Ze kunnen er in dansen, springen en zingen. Bovendien is het Rabobank Disco Springkussen een imposante eyecatcher.

Locatie bar

Engelse bar compleet

Deze opstelling wordt compleet geleverd met:
  • 6 authentieke barkrukken
  • 2 bijpassende sta-tafels
  • tappijt ondervloer
  • lambrisering
  • party-tent (4m x 4m)
  • staande tap-installatie

Prijzen aanvraag en voorwaarden via het contactformulier.