Beauty salon

Voor kinderen 1 GROOT FEEST

Bezoek onze exclusieve beauty salon 4kids en ervaar de beleving. Heerlijk met je vrienden relaxen onder het genot van een high lemonade. (incl. etagere met lekkers)

Met badjasjes en slippertjes mag je onze salon betreden en kan je je lekker laten verwennen met één van onze arrangementen.

De salon is professioneel en volkomen gericht op kinderen.

Wij zijn de hele week geopend voor beauty kinderfeestjes. In onze gezellige bar kunnen cadeautjes worden uitgepakt en deze is na afloop beschikbaar om even lekker na te praten. Koffie/thee aanwezig.

Na de behandelingen kunnen de gasten in hele mooie jurken worden gefotografeerd. De feestjes kunnen worden uitgebreid met een speciale verjaardagstaart van karit patisserie of onze taartenspecialist Lysanne. Eigen taart meenemen is niet toegestaan. 

Nu ook mogelijk om een tik tok als extra bij te een exclusief of Vip bij te boeken. 

Op zaterdag en zondag zijn de feestjes in de ochtend/middag tot 14.00 uur of vanaf 14.30 uur. Ook eten erbij boeken op zaterdag en zondag bij een salon afspraak. (kosten 6 euro p.p. extra)

*max. 2 ouders aanwezig incl. koffie of thee.

Fotoshoot als extra erbij te boeken.  Div. mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om patat met snack (ook halal) en slush puppy te verzorgen. (meerprijs) Wij bakken verse pannenkoeken of je kan pizza eten. 

Moeder/dochter of oma/kleinkind, vriendinnen arrangement. Tijden in overleg. Lekker genieten en tijd voor elkaar. Inclusief high tea/lemonade. Kosten 50 euro per persoon.

Boeken via het contactformulier (kopje contact bovenaan)

Alle producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en goed getest.

foto’s door: Quitama Everaardt Fotografie