Beauty salon

Voor kinderen 1 GROOT FEEST

Bezoek onze exclusieve beauty salon 4kids en ervaar de beleving. Heerlijk met je vrienden relaxen onder het genot van een high lemonade. (incl. etagere met lekkers)

Met badjasjes en slippertjes mag je onze salon betreden en kan je je lekker laten verwennen met één van onze arrangementen.

De salon is professioneel en volkomen gericht op kinderen.

Wij zijn de hele week geopend voor beauty kinderfeestjes. Dit is in overleg en beschikbaarheid.  In onze gezellige bar kunnen cadeautjes worden uitgepakt en deze is na afloop beschikbaar om even lekker na te praten. Koffie/thee aanwezig.

Na de behandelingen kunnen de gasten in hele mooie jurken worden gefotografeerd. De feestjes kunnen worden uitgebreid met een speciale verjaardagstaart van karit patisserie of onze taartenspecialisten. Eigen taart meenemen is niet toegestaan. 

Nu ook mogelijk om een tik tok als extra bij te een exclusief of Vip bij te boeken. 

Deze beauty party’s zijn te boeken 7 dagen in de week. Op woensdag en vrijdag voor 15.00 uur en na 15.00 uur, zaterdag en zondag hebben we meerdere tijdsblokken.  In het weekend is het incl. eten bij een salon afspraak.

  • Gratis max. 2 ouders aanwezig incl. koffie of thee. Extra ouder(s) 6 euro p.p. 

Fotoshoot als extra erbij te boeken.  Div. mogelijkheden.

Kinderchampagne extra erbij boeken bij aanvang om te proosten op de jarige

Daarnaast is het mogelijk om patat met snack (ook halal) en slush puppy te verzorgen. (meerprijs) Wij bakken verse pannenkoeken/poffertjes/slush. Broodjes onbeperkt knaks met slush puppy of je kan pizza eten met slush. 

Moeder/dochter of oma/kleinkind, vriendinnen arrangement. Tijden in overleg. Lekker genieten en tijd voor elkaar. Inclusief high tea/lemonade. Kosten 50 euro per persoon.

Boeken/aanvragen via het contactformulier (kopje contact bovenaan)  Na ondertekenen en invullen van het vragen formulier die wij vervolgens sturen en/of akkoord via mail staat de datum vast. Je ontvangt altijd een volledige offerte.

Alle producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en goed getest.