Party’s

De party’s verzorgen wij bij de mensen thuis of op onze locatie Kattegat 8D

Bij je thuis
De party’s zijn voor kinderen vanaf 5/6 jaar.
Maximaal 20 kinderen.
De party’s kunnen elke middag in de week plaatsvinden, vraag naar de mogelijkheden. Geheel verzorgd met workshop, schminken of tattoo, limonade fontein, lekkers, spelletjes, verkleden, cadeautje voor de jarige, ect.
Op zaterdag rekenen we 10,- toeslag.
Kosten van de party 120 euro voor minimaal 6 kinderen. Elk kind extra is 19,50 euro p.p.
Daarnaast nog de reiskosten vanaf Woerden.

Bij ons op de locatie Kattegat 8D
De party’s zijn voor kinderen vanaf 4 /5 jaar.
Maximaal 20 kinderen.
De party’s kunnen elke middag in de week plaatsvinden, we zijn 7 dagen in de week geopend.
Kosten per party (incl. cupcakes)  120,= voor minimaal 6 kinderen en elk kind extra is 19,50 euro p.p. Geheel verzorgd met workshop, schminken of tattoo, limonade, lekkers, spelletjes, verkleden, cadeautje voor de jarige, ect. (duur tussen de 2 en 3 uur) Het is voor ouders (max 2 volwassenen) mogelijk om erbij te blijven.
Voor begeleiders is er altijd een kopje koffie of thee. Cupcakes verzorgen wij inclusief, het is ook mogelijk een taart in thema bij te boeken. Wij hebben een samenwerking met Karit patisserie, taartje vanaf 15,=
Wij serveren patatjes met snack en slush puppy (6,= p.p.) of broodje knakworst (3,= p.p.)
Het feestje duurt ca 2 tot 2,5 uur voor 6 kids, zijn het er meer dan duurt het langer.  Broodje knak of patatjes eten ca 20 min. extra. Cupcakes met cadeautjes uitpakken ook ca 20 min. extra.

Je ontvangt altijd eerst een volledige offerte. Na ondertekenen en invullen van het formulier of akkoord via mail staat de datum vast.